همایش سلامت غذاهای دریایی
سلامت و بیماری
حضور شارین بهعنوان اسپانسر همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری
همایش ملی غذاهای دریایی
به همت دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری در تاریخ 7 آذر 1403 در سالن آمفیتئاتر سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
این رویداد با هدف بررسی نقش و تأثیرات غذاهای دریایی بر سلامت عمومی و پیشگیری یا مدیریت بیماریها، پذیرای جمعی از متخصصان، پژوهشگران و فعالان صنعت غذاهای دریایی بود.
هدف از همایش ملی غذاهای دریایی
شرکت شارین افتخار داشت که در این همایش بهعنوان یکی از حامیان اصلی حضور داشته و از مهمانان این رویداد علمی پذیرایی کند.
میگو سوخاری از محصولات منحصر بفرد شارین
میگوهای سوخاری شارین، با طعم منحصربهفرد و کیفیت عالی خود، بخشی از پذیرایی این همایش را تشکیل دادند و تجربهای خوشایند برای شرکتکنندگان فراهم کردند.
هدف از همایش غذاهای دریایی
همایش ملی غذاهای دریایی، سلامت و بیماری، بستری بود برای تبادل اطلاعات میان پژوهشگران، متخصصان تغذیه و فعالان صنعت غذاهای دریایی و فرصتی برای ارتقای آگاهی عمومی درباره نقش غذاهای دریایی در ارتقای سلامت جامعه.
سخن آخر
شرکت شارین مفتخر است که بهعنوان یکی از پیشگامان صنعت غذاهای سوخاری، در راستای حمایت از چنین رویدادهایی قدم برداشته و در ترویج سبک زندگی سالم سهمی ایفا کند.